Lirik Lagu Woro Widowati - Siji Saklawase

Lirik Lagu Woro Widowati - Siji Saklawase

Lirik Siji Sak Lawase - Woro Widowati


Title : Siji SakLawase
Artist : Woro Widowati
Songwriter : PakDhe Baz
Label : Fajar Pro

Siji Selawase Lyrics


padange sinar rembulan
sing nyekseni crito katresnan
aku lan kowe saling ngucap janji
ra bakal mblenjani

kerlipe lintang neng awang
amung siji sing paling terang
kowe sing tak sayang ra usah sumelang
bakal sesandingan

siji selawase sing ono neng sandingku
nganti tekan pungkasan umurku
nganti gusti mundhut uripku
sliramu tetep neng atiku

---INTRO---

kerlipe lintang neng awang
amung siji sing paling terang
kowe sing tak sayang ra usah sumelang
bakal sesandingan

siji selawase sing ono neng sandingku
nganti tekan pungkasan umurku
nganti gusti mundhut uripku
sliramu tetep neng atiku

siji saklawase sing ono neng sandingku
nganti tekan pungkasan umurku
nganti gusti mundhut uripku
sliramu tetep neng atiku
sliramu tetep neng atiku

Baca Juga : Lirik Lagu Sayangmu Sirno - DHE BAZ


Lorok™
Lorok™ Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.