Lirik Lagu Corazon - Ngremuk Ati


Lirik Lagu Corazon - Ngremuk Ati

Lirik Lagu Ngremuk Ati by Corazon. Disini tidak tersedia chord dasar / kunci gitar lagu ini. Halaman ini hanya menyajikan syair / liriknya saja. Berikut di bawah ini lyrics selengkapnya. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Title : Ngremuk Ati
Artist : Corazon
Album : Single
Category : Lagu Jawa Terbaru 2020

Ngremuk Ati Lyrics

aku ngerti saiki kowe wis bedo tenan
bedo karo pas jaman awal barengan
sedihe atimu aku sing ono nggo kowe
nanging opo kowe lali ceritane

saben wayah dalu ing sepine uripku
tansah kelingan kabeh tentangmu
ngopo ngapusi aku
milih gandeng ro liyane
jaremu adewe wis cukup semene

aku tresno kepati pati
nanging kowe ngremuk ati
opo tresnaku ning kowe
wutuh nganti saiki

aku sing berjuang tenan
dinggo kowe
malah nyepelekke aku

tangis jero ati dadi seksi
aku di larani (aku di larani)
nanging ora gelem pindah liyo ati

---INTRO---

saben wayah dalu ing sepine uripku
tansah kelingan kabeh tentangmu
ngopo ngapusi aku
milih gandeng ro liyane
jaremu adewe wis cukup semene

aku tresno kepati pati
nanging kowe ngremuk ati
opo tresnaku ning kowe
wutuh nganti saiki

aku sing berjuang tenan
dinggo kowe
malah nyepelekke aku

tangis jero ati dadi seksi
aku di larani (aku di larani)
nanging ora gelem pindah liyo ati

aku sing berjuang tenan
dinggo kowe
malah nyepelekke aku

tangis jero ati dadi seksi
aku di larani (aku di larani)
nanging ora gelem pindah liyo ati

Baca Juga : Lirik Lagu Aku Nduwe Roso - Corazon