Lirik Lagu Aku Nduwe Roso - Corazon


Lirik Lagu Aku Nduwe Roso - Corazon

Lirik Corazon - Aku Nduwe Roso


Title : Aku Nduwe Roso
Artist : Corazon Muhammad Yahya
Songwriter : Corazon Muhammad Yahya
Distribution : Corazon

Aku Nduwe Roso Lyrics


sabendino mesti kelingan
ro awakmu sing nggawe atiku nyaman
soyo suwe aku tambah tresno kowe
ono roso sing pingin tak ungkapke

piye carane kowe gelem nompo aku
pingin tak buktekke
roso sayangku nggo kowe

percoyo wae aku
kowe ra bakal tak larani
mesti tak jogo
mestine tak gemateni

opo iki sing jenenge kasmaran
kudu nyimpen roso
sing ono ning njero dodo

aku nduwe roso
nanging kowe ra rumongso
isane mung nyawang
ugo aku ra iso nyanding kowe

---INTRO---

percoyo wae aku
kowe ra bakal tak larani
mesti tak jogo
mestine tak gemateni

opo iki sing jenenge kasmaran
kudu nyimpen roso
sing ono ning njero dodo

aku nduwe roso
nanging kowe ra rumongso
isane mung nyawang
ugo aku ra iso nyanding kowe

opo iki sing jenenge kasmaran
kudu nyimpen roso
sing ono ning njero dodo

aku nduwe roso
nanging kowe ra rumongso
isane mung nyawang
ugo aku ra iso nyanding kowe

Baca Juga : Lirik Lagu LDR (Lungguh Dadi Ratuku) - Corazon