Lirik Lagu Brodin - Kudu Piye


Lirik Lagu Brodin - Kudu Piye

Lirik Lagu Kudu Piye by Brodin

Title : Kudu Piye
Artist : Brodin
Songwriter : Brodin
Music : New Pallapa
Label : Perdana Record
Category : Lagu Koplo Jawa Terbaru 2020

Disini tidak tersedia chord dasar / kunci gitar lagu ini. Halaman ini hanya menyajikan syair / liriknya saja. Berikut di bawah ini lyrics lengkapnya.

Kudu Piye Lyrics

ora duwe pancen ra duwe
kabeh yo melu ngerasakno
ngerasakne kahanan sing koyo meng kene
kudu neng omah wae

nyambut gawe kon nyambut gawe
ning omah wae soko ngendi bayarane
kamongko anak bojo ra betah ngempet luwe
piye kudu piye

iyo yen wong sing nompo gaji saben wulane
koyo guru lan pns pns liyane
ora bakal bingung sing di pangan bendinane
mergo mesti nompo gajian saben wulane

nanging uwong sing ora ajeg penghasilane
ora tegal sawah sig mung pas pasan uripe
mesti bingung anggone mikir piye carane
piye iki kudu piye
nyambung uripe

---INTRO---

ora duwe pancen ra duwe
kabeh yo melu ngerasakno
ngerasakne kahanan sing koyo meng kene
kudu neng omah wae

nyambut gawe kon nyambut gawe
ning omah wae soko ngendi bayarane
kamongko anak bojo ra betah ngempet luwe
piye kudu piye

iyo yen wong sing nompo gaji saben wulane
koyo guru lan pns pns liyane
ora bakal bingung sing di pangan bendinane
mergo mesti nompo gajian saben wulane

nanging uwong sing ora ajeg penghasilane
koyok dulur seniman lan sak penunggalane
mesti bingung anggone mikir piye carane
piye iki kudu piye
nyambung uripe

Baca Juga : Lirik Lagu Brodin - Dedel Duwel