Lirik Lagu Brodin - Dedel Duwel


Lirik Lagu Brodin - Dedel Duwel

Lirik Lagu Dedel Duwel by Brodin

Title : Dedel Duwel
Artist : Brodin
Songwriter : Ky Ageng
Music : New Pallapa
Label : Perdana Record
Category : Lagu Koplo Jawa Terbaru 2020

Disini tidak tersedia chord dasar / kunci gitar lagu ini. Halaman ini hanya menyajikan syair / liriknya saja. Berikut di bawah ini lyrics lengkapnya.

Dedel Duwel Lyrics

dulur-dulur, tak kandani yo
ojo seneng dolanan judi, dadu, remi karo ceki
lan sak liyo liyane, opo maneh tombo togel
ko bisa dadi dedel duel

wiwit dino iki ojo dilakoni
wiwit dino iki ojo dibaleni
dolanan dadu karo remi
seneng tombo togel karo ceki

wis mbok lakoni turu neng kuburan
sampek dadi bolone setan
ngobong menyan nganti koyo wong edan
goro-goro mung pengen dadi jutawan

dedel duwel lo rek dadi dedel duwel
nasibmu dadi dedel duwel
dedel duwel lo rek dadi dedel duwel
lakon uripmu dadi dedel duwel

ndilalah kersaning allah
goro-goro kakean polah
lali anak bojo lali omah
ora sugih malah tambah bubrah

wiwit dino iki ojo dilakoni
wiwit dino iki ojo dibaleni
dolanan dadu karo remi
seneng tombo togel karo ceki

wis mbok lakoni turu neng kuburan
sampek dadi bolone setan
ngobong menyan nganti koyo wong edan
goro-goro mung pengen dadi jutawan

dedel duwel lo rek dadi dedel duwel
nasibmu dadi dedel duwel
dedel duwel lo rek dadi dedel duwel
lakon uripmu dadi dedel duwel

ndilalah kersaning allah
goro-goro kakean polah
lali anak bojo lali omah
ora sugih malah tambah bubrah

dedel duwel lo rek dadi dedel duwel
nasibmu dadi dedel duwel
dedel duwel lo rek dadi dedel duwel
lakon uripmu dadi dedel duwel

Baca Juga : Lirik Lagu Brodin - Biarlah Berpisah feat Riska Oktavia