Lirik Lagu Relawan Asmara - Tresno Tenan


Lirik Lagu Relawan Asmara - Tresno Tenan

Lirik Lagu Tresno Tenan by Gema Sastra (Relawan Asmara)

Title : Tresno Tenan
Artist : Gema Sastra (Relawan Asmara)
Songwriter : Titin Suharwati & Gema Sastra
Album : Single
Category : Lagu Jawa Terbaru 2020

Disini tidak tersedia chord dasar / kunci gitar lagu ini. Halaman ini hanya menyajikan syair / liriknya saja. Berikut di bawah ini lyrics lengkapnya.

Tresno Tenan Lyrics

perjuanganku
ora ndelok awan wengi
yo mung kanggo sliramu
sing bakale tak enten

katresnanku
bondo dunyo tanpo wangen
kanggo mbuktekke atiku
sing tresno marang sliramu

udan bledeg tak adepi
tangisku wis ora mili
nanging opo bukti
koe malah ngeliyo ati

tresno tenan atiku
kangen tenanan marang sliramu
opo ra ngerti karepku
opo ra ngerteni atiku

yowis tak sabari saik
remuk rosone ati iki

kabeh wis tak turuti
ojo nyengsarake ati

---INTRO---

udan bledeg tak adepi
tangisku wis ora mili
nanging opo bukti
koe malah ngeliyo ati

tresno tenan atiku
kangen tenanan marang sliramu
opo ra ngerti karepku
opo ra ngerteni atiku

yowis tak sabari saik
remuk rosone ati iki

kabeh wis tak turuti
ojo nyengsarake ati
wis cukup
ora usah dibaleni

Baca Juga : Lirik Lagu Saka Praja - Gelang Putih