Lirik Lagu Sela Silvina - Sun Jeburi


Lirik Lagu Sela Silvina - Sun Jeburi

Lirik Sun Jeburi - Sela Silvina


Title : Sun Jeburi
Artist : Sela Silvina
Songwriter : Wawan Dapoer
Label : Khatulistiwa Record

Sun Jeburi Lyrics


wes weruh duwur
mageh sun unggahi
wes katon jeru
tetep sun jeburi

ndemeni riko
kepisah kadohan
kangen nyang riko
sing kuat di tahan

kemarang di tutupi
warang sun ngenteni
suwi wes keroso
kapan riko teko

gelas padakno cingkir
welas pancen yo mikir
jembung nong nduwur piring
ati bingung kadung sing kesanding

gelas padakno cingkir
welas pancen yo mikir
jembung nong nduwur piring
ati bingung kadung sing kesanding

---INTRO---

ndemeni riko
kepisah kadohan
kangen nyang riko
sing kuat di tahan

kemarang di tutupi
warang sun ngenteni
suwi wes keroso
kapan riko teko

gelas padakno cingkir
welas pancen yo mikir
jembung nong nduwur piring
ati bingung kadung sing kesanding

gelas padakno cingkir
welas pancen yo mikir
jembung nong nduwur piring
ati bingung kadung sing kesanding

gelas padakno cingkir
welas pancen yo mikir
jembung nong nduwur piring
ati bingung kadung sing kesanding

gelas padakno cingkir
welas pancen yo mikir
jembung nong nduwur piring
ati bingung kadung sing kesanding

Baca Juga : Lirik Lagu Anggun Pramudita - Srengenge




-->