Lirik Lagu Anggun Pramudita - Srengenge


Lirik Lagu Anggun Pramudita - Srengenge

Lirik Srengenge - Anggun Pramudita


Title : Srengenge
Artist : Anggun Pramudita
Songwriter : Gito SBA
Label : Nusantara Channel

Srengenge Lyrics


srengenge kembang srengenge
kuning warnane
welase agung welase
ojo surup selawase

alumo godonge
ojo alum kembange
cicirno welase
riko kembang srengenge

kuthungo gagange
ojo kuthung welase
masio abot sanggane
yoro wis paran jare

srengenge damar ngraino
hang gawe padhange dunyo
condrone sun karepeno
madangi jiwo rogo

srengenge kembang srengenge
kuning warnane
welase agung welase
ojo surup selawase

kuthungo gagange
ojo kuthung welase
masio abot sanggane
yoro wis paran jare

---INTRO---

srengenge damar ngraino
hang gawe padhange dunyo
condrone sun karepeno
madangi jiwo rogo

srengenge kembang srengenge
kuning warnane
welase agung welase
ojo surup selawase

Baca Juga : Lirik Lagu Anggun Pramudita - Ojo Nesu Nesu




-->