Lirik Lagu Ndarboy Genk - Salah Pilih


Lirik Lagu Ndarboy Genk - Salah Pilih

Lirik Salah Pilih - Ndarboy Genk


Title : Salah Pilih
Artist : Ndarboy Genk
Songwriter : Alan Kasaji & Daru Jaya ( Ndarboy Genk )
Album : Single

Salah Pilih Lyrics


jaremu aku mung siji sijine
sing bakal mbok tresnani sak lawase
nanging opo bukti kabeh mung sewates janji
nyatane ono sing liyo ning mburi

yen pancen kowe seneng karo dekne..
njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe
aku wes ra nrimo tresnaku mbok sio sio
ngapuro tanpo pamit aku lungo

aku ra bakal bali
kowe ra sah nggoleki
uwes kadung loro ati
mergo kowe sing njalari

senajan abot sanggane
kudu pisah ro kowe
nanging yen tak pikir
cen aku sing salah
aku sing salah milih kowe

opo kowe ora rumongso
nek pancen kowe sing salah
bubaran wae nek koyo ngene carane

wes ora usah di bacutno
timbang kowe ora betah
lungo sing adoh atiku wes emoh

aku salah
salah pilih

---INTRO---

ho.. aa..
aa.. aa..

yen pancen kowe seneng karo dekne..
njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe
aku wes ra nrimo tresnaku mbok sio sio
ngapuro tanpo pamit aku lungo

aku ra bakal bali
kowe ra sah nggoleki
uwes kadung loro ati
mergo kowe sing njalari

senajan abot sanggane
kudu pisah ro kowe
nanging yen tak pikir
cen aku sing salah
aku sing salah milih kowe

opo kowe ora rumongso
nek pancen kowe sing salah
bubaran wae nek koyo ngene carane

wes ora usah di bacutno
timbang kowe ora betah
lungo sing adoh atiku wes emoh

opo kowe ora rumongso
nek pancen kowe sing salah
bubaran wae nek koyo ngene carane

wes ora usah di bacutno
timbang kowe ora betah
lungo sing adoh atiku wes emoh

lungo sing adoh atiku wes emoh
lungo sing adoh atiku wes emoh

ha.. aa.. ha..

Baca Juga : Lirik Lagu Sing Tenang - Ndarboy Genk