Lirik Lagu Sing Tenang - Ndarboy Genk


Lirik Lagu Sing Tenang - Ndarboy Genk

Lirik Ndarboy Genk - Kowe Sing Tenang (Ora Rewel)


Title : Sing Tenang
Artist : Ndarboy Genk
Songwriter : Helarius Daru Indrajaya
Album : Single

Sing Tenang Lyrics


aku pamit ora bali
lungaku golek rejeki
aku kerjo golek upo
ora neko neko

rasah mikir aku
tenangno pikirmu
bakal tak buktekke
ora ono liyane

panas udan tak terjang
ra peduli geronjalan
aku kan tetap tegar
walau badai menghadang

tugasmu mung bahagia
aku tak sing berjuang
kowe sing tenang

INTRO

rasah mikir aku
tenangno pikirmu
bakal tak buktekke
ora ono liyane

panas udan tak terjang
ra peduli gronjalan
aku kan tetap tegar
walau badai menghadang

tugasmu mung bahagia
aku tak sing berjuang
kowe sing tenang

panas udan tak terjang
ra peduli gronjalan
aku kan tetap tegar
walau badai menghadang

tugasmu mung bahagia
aku tak sing berjuang
kowe sing tenang

tugasmu mung bahagia
aku tak sing berjuang
kowe sing tenang

Baca Juga : Lirik Lagu Wong Sepele - Ndarboy Genk