Lirik Lagu Happy Asmara - Tau Neng Ati


Lirik Lagu Happy Asmara - Tau Neng Ati

Lirik Tau Neng Atiku - Happy Asmara


Title : Tau Neng Ati
Artist : Happy Asmara
Songwriter : S.K.L
Label : Global Musik Era Digital

Tau Neng Ati Lyrics


yen eleng kowe aku kudu nangis
mergo tau duwe kenangan manis
yen eleng sliramu netes iluhku
mergo kowe tau ono neng atiku

piye kabarmu nang endi paranmu
tak jalok neng atimu iseh eleng aku
mbiyen pisah amergo restu wong tuwo
nanging jujur atiku rung iso nglalekno

kowe tau neng atiku
tau neng urepku tau duweni atiku
kowe iseh ono neng atiku
senajan sakiki ra ono neng sandingku

---INTRO---

kowe tau neng atiku
tau neng urepku tau duweni atiku
kowe iseh ono neng atiku
senajan sakiki ra ono neng sandingku

kowe tau neng atiku
tau neng urepku tau duweni atiku
kowe iseh ono neng atiku
senajan sakiki ra ono neng sandingku

tak pendem jeru ono neng atiku

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Aku Bakal Njogo Kowe "Selawase"