Lirik Lagu Happy Asmara - Selawase (Aku Bakal Njogo Kowe)


Lirik Lagu Happy Asmara - Selawase (Aku Bakal Njogo Kowe)

Lirik Aku Bakal Njogo Kowe "Selawase" - Happy Asmara


Title : Aku Bakal Njogo Kowe "Selawase"
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Kakung Lintang
Label : DD Star Record

Aku Bakal Njogo Kowe Selawase Lyrics


ning njero ati iki
mung sliramu rabiso keganti
masio akeh sing nglarani
nanging ati tetep dadi siji

dino kelawan wengi
tansah eling marang janji janji
sing nate terucap ning lathi
senajan abot tetep tak lakoni

aku bakal njogo kowe selawase
senadyan akeh ujiane
aku bakal njogo kowe selawase
tresnoku yo mung kanggo kowe

---INTRO---

ning njero ati iki
mung sliramu rabiso keganti
masio akeh sing nglarani
nanging ati tetep dadi siji

dino kelawan wengi
tansah eling marang janji janji
sing nate terucap ning lathi
senajan abot tetep tak lakoni

aku bakal njogo kowe selawase
senadyan akeh ujiane
aku bakal njogo kowe selawase
tresnoku yo mung kanggo kowe

aku bakal njogo kowe selawase
senadyan akeh ujiane
aku bakal njogo kowe selawase
tresnoku yo mung kanggo kowe
tresnoku yo mung kanggo kowe

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Kamu Berubah




-->