Lirik Lagu Dian Anic - Terlalu Bahagia


Lirik Lagu Dian Anic - Terlalu Bahagia

Lirik Terlalu Bahagia - Dian Anic


Title : Terlalu Bahagia
Artist : Dian Anic
Songwriter : Rohman alias ZALE. RM
Label : PT. Media Musik Proaktif

Terlalu Bahagia Lyrics


sun rasa wis dadi rabine
pasti bakal nurut lakine
nanging siji sarat'e
padu aja kon langsing badane

yen laki ngongkon apa bae
pasti bakal ulat geleme
nanging siji sarat'e
padu aja kon langsing wetenge

sun lagi seneng uripe

---INTRO---

terlalu bahagia
urip karo sampeyan
mangan sedina ping telu
masih angger tetep kurang

terlalu bahagia
nduwe laki sampeyan
klambi ning njero ning lemari
laka sing kamot ning badan

yen rabine gering
di sangka ora seneng
yen rabine langsing
mbok katan akeh sing demen

yen laki ngongkon apa bae
pasti bakal ulat geleme
nanging siji sarat'e
padu aja kon langsing wetenge

sun lagi seneng uripe

---INTRO---

terlalu bahagia
urip karo sampeyan
mangan sedina ping telu
masih angger tetep kurang

terlalu bahagia
nduwe laki sampeyan
klambi ning njero ning lemari
laka sing kamot ning badan

yen rabine gering
di sangka ora seneng
yen rabine langsing
mbok katan akeh sing demen

sun rasa wis dadi rabine
pasti bakal nurut lakine
nanging siji sarat'e
padu aja kon langsing badane

yen laki ngongkon apa bae
pasti bakal ulat geleme
nanging siji sarat'e
padu aja kon langsing wetenge

sun lagi seneng uripe

Baca Juga : Lirik Lagu Titip Cinta - Dian Anic