Lirik Lagu Titip Cinta - Dian Anic


Lirik Lagu Titip Cinta - Dian Anic

Lirik Dian Anic - Titip Cinta


Title : Titip Cinta
Artist : Dian Anic
Songwriter : Aryanto alias Emek Aryanto
Label : Musik Proaktif

Titip Cinta Lyrics


bandara dadi saksi
saksi ikrar cinta
sun jaluk ning sampean
jaga kesucian
kula titip cinta

rindu ning batin
mung curhat karo angin
duh tulung sampekana
ning wong sing dicinta
segunung kangene kula

tulung kang aja demenan
kula titip kesetiaan

jarak dudu alesan
lamona saling percaya

sing teguh ning janjine
pasti indah mengko ning waktune

rindu ning batin
mung curhat karo angin
duh tulung sampekana
ning wong sing dicinta
segunung kangene kula

tulung kang aja demenan
kula titip kesetiaan

jarak dudu alesan
lamona saling percaya

sing teguh ning janjine
pasti indah mengko ning waktune

bandara dadi saksi
saksi ikrar cinta
sun jaluk ning sampean
jaga kesucian
kula titip cinta

Baca Juga : Lirik Lagu Kawin Karo Bayi - Dian Anic




-->