Lirik Lagu Klenik Genk (Bob Guntur) - Raono Liyane


Lirik Lagu Klenik Genk (Bob Guntur) - Raono Liyane

Lirik Ra Ono Liyane - (Bob Guntur) Klenik Genk


Title : Raono Liyane
Artist : Klenik Genk (Bob Guntur)
Songwriter : Bob Guntur / Migga Sadewa
Album : Single ke 7

Raono Liyane Lyrics

kowe
kowe sing ono neng atiku
raono sing ngganteni sliramu
ngganteni sliramu

nanging
nanging wes ra ngancani aku
raono meneh esem sak ngguyumu
sak ngguyumu

raono liyane
sing iso nggantekke
kowe neng atiku
kowe tetep neng atiku

wes tak cubo kanggo mempertahanke
nanging kowe mileh lungo dewe
nuruti karepmu nuruti pengenmu
tetep tak tompo kanti ikhlas legowo

yo wes dungoku mung siji
mugo kowe oleh pengganti
sing iso ngerteni sliramu

---INTRO---

ra ono liyane
sing iso nggantekke
kowe neng atiku
kowe tetep neng atiku

wes tak cubo kanggo mempertahanke
nanging kowe mileh lungo dewe
nuruti karepmu nuruti pengenmu
tetep tak tompo kanti ikhlas legowo

wes tak cubo kanggo mempertahanke
nanging kowe mileh lungo dewe
nuruti karepmu nuruti pengenmu
tetep tak tompo kanti ikhlas legowo

tetep tak tompo kanti ikhlas legowo
tetep tak tompo kanti ikhlas legowo

Baca Juga : Lirik Lagu Klenik Genk - Bubar Wae