Lirik Lagu Happy Asmara - Kowe Lungo Ninggal Aku

Lirik Lagu Happy Asmara - Kowe Lungo Ninggal Aku

Lirik Kowe Lungo Ninggal Aku - Happy Asmara

Title : Kowe Lungo Ninggal Aku
Artist : Happy Asmara
Songwriter : -
Label : Khatulistiwa Record

Kowe Lungo Ninggal Aku Lyrics

mbiyen kowe njanjeni aku
arep urip bebarengan karo aku
neng nyatane kowe malah ro mantanmu
opo to salahku kok kowe medot tresnoku

loro ati iki loro rasane
kelingan janjimu seprono seprene
kowe pancen php ngrusak sekabehe
mungkin iki dalane aku dudu jodone

kowe lungo ninggal aku
tanpo sebab langsung mlayu
ra nganggo nuwun sewu
kowe bali ro mantanmu

wes cukup aku neng kene
aku tak golek liyane
mergo kowe koyo ngene
nyengsarakke

loro ati iki loro rasane
kelingan janjimu seprono seprene
kowe pancen php ngrusak sekabehe
mungkin iki dalane aku dudu jodone

kowe lungo ninggal aku
tanpo sebab langsung mlayu
ra nganggo nuwun sewu
kowe bali ro mantanmu

wes cukup aku neng kene
aku tak golek liyane
mergo kowe koyo ngene
nyengsarakke

mergo kowe koyo ngene
nyengsarakke
nyengsarakke

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Aku Bete

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.