Lirik Lagu Happy Asmara - Kowe Lungo Ninggal Aku


Lirik Lagu Happy Asmara - Kowe Lungo Ninggal Aku

Lirik Kowe Lungo Ninggal Aku - Happy Asmara


Title : Kowe Lungo Ninggal Aku
Artist : Happy Asmara
Songwriter : -
Label : Khatulistiwa Record

Kowe Lungo Ninggal Aku Lyrics


mbiyen kowe njanjeni aku
arep urip bebarengan karo aku
neng nyatane kowe malah ro mantanmu
opo to salahku kok kowe medot tresnoku

loro ati iki loro rasane
kelingan janjimu seprono seprene
kowe pancen php ngrusak sekabehe
mungkin iki dalane aku dudu jodone

kowe lungo ninggal aku
tanpo sebab langsung mlayu
ra nganggo nuwun sewu
kowe bali ro mantanmu

wes cukup aku neng kene
aku tak golek liyane
mergo kowe koyo ngene
nyengsarakke

---INTRO---

loro ati iki loro rasane
kelingan janjimu seprono seprene
kowe pancen php ngrusak sekabehe
mungkin iki dalane aku dudu jodone

kowe lungo ninggal aku
tanpo sebab langsung mlayu
ra nganggo nuwun sewu
kowe bali ro mantanmu

wes cukup aku neng kene
aku tak golek liyane
mergo kowe koyo ngene
nyengsarakke

mergo kowe koyo ngene
nyengsarakke
nyengsarakke

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Aku Bete




-->