Lirik Lagu Happy Asmara - Wong Nomer 2


Lirik Lagu Happy Asmara - Wong Nomer 2

Lirik Wong Nomer 2 - Happy Asmara


Title : Wong Nomer 2
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Irawan Firmansyah

Wong Nomer 2 Lyrics


bingung aku kudu piye
kok koyo ngene dalan uripku iki
dadi wong nomer 2
ning njero atimu
mung mangan ati
sing tak rasakke

duh gusti bayangan opo
kok jodone wong sing tak jogo
yen pancen wis takdire
aku nyuwun jembar ati
duh gusti aku njaluk ganti

yen pancen dadi dalane gusti
mbesuk aku bakal kelangan awakmu
tak titipne sak genggeme
cerito kenangan iki
awake dewe ra iso podo nduweni

kahanan opo sing kudu tak tompo
kok koyo ngene dalan uripku iki
dadi wong nomer 2
ning njero atimu
mung mangan ati
sing tak rasakke

duh gusti bayangan opo
kok jodone wong sing tak jogo
yen pancen wis takdire
aku nyuwun jembar ati
duh gusti aku njaluk ganti

duh gusti bayangan opo
kok jodone wong sing tak jogo
yen pancen wis takdire
aku nyuwun jembar ati
duh gusti aku njaluk ganti
duh gusti enggal paringi ganti

Baca Juga : Lirik Lagu Tape Ketan - Happy Asmara




-->