Lirik Lagu Didi Kempot - Istighfar Sak Kuatmu


Lirik Lagu Didi Kempot - Istighfar Sak Kuatmu

Lirik Istighfar Sak Kuatmu - Didi Kempot


Title : Istighfar Sak Kuatmu
Artist : Didi Kempot
Songwriter : Perdana Abdillah
Genre : Dangdut Campursari
Label : SKI Records

Istighfar Sak Kuatmu Lyrics


kelingan duso dusoku kepungkur
kelingan awakku sing ora tau ngeroso syukur
kabeh opo sing tak suwun gusti alloh turuti
ora lali marang awakku iki

segede gedene duso sing kepungkur
ojo nganti mandek ndungamu nyuwun pangapuro
tambanono atimu istighfar sak kuatmu
kanggo mbukak dalan tobat sak ombo ambane

opo aku pantes mlebu ning suwargo
aku yo ora pingin mlebu neroko
ati iki mung nyuwun gusti alloh
kerso nyepurani sekabeh duso

opo aku pantes mlebu ning suwargo
aku yo ora pingin mlebu neroko
ati iki mung nyuwun gusti alloh
kerso nyepurani sekabeh duso
mergo aku dudu sopo sopo

---INTRO---

segede gedene duso sing kepungkur
ojo nganti mandek ndungamu nyuwun pangapuro
tambanono atimu istighfar sak kuatmu
kanggo mbukak dalan tobat sak ombo ambane

opo aku pantes mlebu ning suwargo
aku yo ora pingin mlebu neroko
ati iki mung nyuwun gusti alloh
kerso nyepurani sekabeh duso

opo aku pantes mlebu ning suwargo
aku yo ora pingin mlebu neroko
ati iki mung nyuwun gusti alloh
kerso nyepurani sekabeh duso
mergo aku dudu sopo sopo

Baca Juga : Lirik Lagu Didi Kempot - Nelongso Ati