Lirik Lagu Didi Kempot - Aku Kudu Piye


Lirik Lagu Didi Kempot - Aku Kudu Piye

Lirik Aku Kudu Piye - Didi Kempot


Title : Aku Kudu Piye
Artist : Didi Kempot
Songwriter : Abung WS
Genre : Dangdut Campursari
Label : SKI Records

Aku Kudu Piye Lyrics


aku kudu piye koyo ora kuat rasane
urip dewe tanpo kowe
nelongso atiku netes banyu eluhku
yen aku iling karo sliramu

aku kudu piye koyo oraa iso nglalekke
roso kangenku karo kowe
dino teko minggu wulan teko tahun
tambah kangen pingin mulih kampung

langit ketok mendung
nanging ora ono udan
pikiran ngelamun
mung kelingan sing tak sayang

kangen neng atiku
nganti nyusup tulang sum sum
awak nganti kuru
kari kulit karo balung

yen pancene iki wes dadi nasib uripku
lilo masio abot tak songgo

aku kudu piye koyo oraa iso nglalekke
roso kangenku karo kowe
dino teko minggu wulan teko tahun
tambah kangen pingin mulih kampung

---INTRO---

langit ketok mendung
nanging ora ono udan
pikiran ngalamun
mung kelingan sing tak sayang

kangen neng atiku
nganti nyusup tulang sumsum
awak nganti kuru
kari kulit karo balung

yen pancene iki wes dadi nasib uripku
lilo masio abot tak songgo
lilo masio abot tak songgo

Baca Juga : Lirik Lagu Didi Kempot - Istighfar Sak Kuatmu




-->