Lirik Lagu Happy Asmara - Sak Ora Orane


Lirik Lagu Happy Asmara - Sak Ora Orane

Lirik Sak Ora Orane - Happy Asmara


Title : Sak Ora Orane
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Dhe Baz
Label : Milady Record

Sak Ora Orane Lyrics


saben bengi aku ora iso turu
kelingan sliramu
nalikane mbiyen kowe ninggal aku
tanpo mergo ra crito opo salahku

saiki ning kono kepiye kabarmu
opo kelingan awakku
aku seng mbok gawe loro
iseh kroso natu mbekas neng dodo

sak ora orane pernah ono ning uripmu
masio ra pernah mbok anggep ono
sak ora orane nate nyanding sliramu
masio saiki wis di sanding wong liyo

---INTRO---

saben bengi aku ora iso turu
kelingan sliramu
nalikane mbiyen kowe ninggal aku
tanpo mergo ra crito opo salahku

saiki ning kono kepiye kabarmu
opo kelingan awakku
aku seng mbok gawe loro
iseh kroso natu mbekas neng dodo

sak ora orane pernah ono ning uripmu
masio ra pernah mbok anggep ono
sak ora orane nate nyanding sliramu
masio saiki wis di sanding wong liyo

sak ora orane pernah ono ning uripmu
masio ra pernah mbok anggep ono
sak ora orane nate nyanding sliramu
masio saiki wis di sanding wong liyo

sak ora orane nate nyanding sliramu
masio saiki wis di sanding wong liyo

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Pingin Nangis Tapi Isin