Lirik Lagu Happy Asmara - Pingin Nangis Tapi Isin


Lirik Lagu Happy Asmara - Pingin Nangis Tapi Isin

Lirik Pingin Nangis Tapi Isin - Happy Asmara


Title : Pingin Nangis Tapi Isin
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Gopy
Label : Eny Sagita Entertainment

Pingin Nangis Tapi Isin Lyrics


gede tresnoku tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio nganti atiku loro
pepes awakku ambruk cagak atiku
pengen nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

yen tak rasakke jebule kok seje
ra podo karo manise ucape
opo kowe seneng yen ati iki kelaran
tresnoku tibake mbok gawe dolanan

kebangeten nggonmu nyekso atiku
wes kadung sayang kowe malah ngilang

gede tresnoku tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio nganti atiku loro
pepes awakku ambruk cagak atiku
pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

---INTRO---

kebangeten nggonmu nyekso atiku
wes kadung sayang kowe malah ngilang

gede tresnoku tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio nganti atiku loro
pepes awakku ambruk cagak atiku
pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

gede tresnoku tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio nganti atiku loro
pepes awakku ambruk cagak atiku
pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Lanang Pujaan