Lirik Lagu Ipa Hadi Sasono - Ngangen Angen


Lirik Lagu Ipa Hadi Sasono - Ngangen Angen

Lirik Ngangen Angen - Ipa Hadi Sasono


Title : Ngangen-Angen
Artist : Ipa Hadi Sasono
Songwriter : Ipa Hadi Sasono
Distribution : IHS Production

Ngangen-Angen Lyrics


angenku ing saben ndalu
ra ono kejobo sliramu
ing rino lan wengi gumawang bayanganmu
ora kroso netes waspo neng pipiku

opo eling jaman semono
bareng nyawang tejane condro
saikine bedo ra katon ning netro
adoh paranmu wong ayu sing tak pujo

yen wis titi wanci
tresnane bakal nyawiji
sing ono jroning ati
nyoto nimas wong ayu sulistyeng warni

aku neng kene kangen kowe
ngguyu bareng mrono mrene bareng
saiki mung biso ngangen angen

nanging kowe neng kono
opo ngrasakke sing podo
roso kangenku iki tanpo umpomo

---INTRO---

angenku ing saben ndalu
ra no kejobo sliramu
ing rino lan wengi gumawang bayangmu
ora kroso netes waspo neng pipiku

opo eling jaman semono
bareng nyawang tejane condro
saikine bedo ra katon ning netro
adoh paranmu wong ayu sing tak pujo

yen wis titi wanci
tresnane bakal nyawiji
sing ono jroning ati
nyoto nimas wong ayu sulistyeng warni

aku neng kene kangen kowe
ngguyu bareng mrono mrene bareng
saiki mung biso ngangen-angen

nanging kowe neng kono
opo ngrasakke seng podo
roso kangenku iki tanpo umpomo
roso kangenku iki tanpo umpomo

Baca Juga : Lirik Lagu Nyerang Es Teh - Ipa Hadi Sasono




-->