Lirik Lagu Intan Rahma - Molak Malik Cerito


Lirik Lagu Intan Rahma - Molak Malik Cerito

Lirik Molak Malik Cerito - Intan Rahma


Title : Molak Malik Cerito
Artist : Intan Rahma
Songwriter : Intan Rahma / Danangdanzt
Label : Danangdanzt Music Production

Molak Malik Cerito Lyrics


aku kepingin takon teruse cerito iki
yen wis ra sayang tak sik undur diri
tekamu ning aku njanjeke tresno
nanging akhire mung gawe loro

getun pancen neng mburi ngerti ngene ora sudi
loro tak roso mung mbok sio sio
kowe paling pinter molak malik cerito
seakan kowe sing keloro loro

suwun nggo kowe wes gawe kenangan
ro kabeh penghianatan
loro iki tak nggo nglatih ati
seko kisahe sing wingi

bakal tak laleke cerito aku ra kowe
ora tak getuni yen akhire mlaku dewe dewe
uwes tak bukak lawang atiku nggo liyane
sing iso njagani aku
ngancani aku
neng susah senengku

---INTRO---

getun pancen neng mburi ngerti ngene ora sudi
loro tak roso mung mbok sio sio
kowe paling pinter molak malik cerito
seakan kowe sing keloro loro

suwun nggo kowe wes gawe kenangan
ro kabeh penghianatan
loro iki tak nggo nglatih ati
seko kisahe sing wingi

bakal tak laleke cerito aku ra kowe
ora tak getuni yen akhire mlaku dewe dewe
uwes tak bukak lawang atiku nggo liyane
sing iso njagani aku ngancani aku neng susah senengku

bakal tak laleke cerito aku ra kowe
ora tak getuni yen akhire mlaku dewe dewe
uwes tak bukak lawang atiku nggo liyane
sing iso njagani aku ngancani aku neng susah senengku

Baca Juga : Lirik Lagu Ikhlas Tinggalno - Intan Rahma




-->