Lirik Lagu Didi Kempot - Lahir Lan Bathinku


Lirik Lagu Didi Kempot - Lahir Lan Bathinku

Lirik Lahir Lan Batinku - Didi Kempot


Title : Lahir Lan Bathinku
Artist : Didi Kempot
Songwriter : Apoy
Genre : Dangdut Campursari
Label : Nagaswara

Lahir Lan Bathinku Lyrics


rungokno suaraku suaraning atiku
cerito neng sliramu
ati iki ikhlas ikhlas nresnanimu
meremo neng pangkonku
sing nggawe nyowo ngerti karepku

aku singwes janji seneng neng atimu
lahir lan bathinku
aku seng wes janji ngancani sliramu
nganti sak matiku

yen sliramu ngerti sumpahing atiku
nyowoku nggo sliramu
sing nggawe nyowo ngerti karepku

aku sing wes janji seneng neng atimu
lahir lan bathinku
aku seng wes janji ngancani uripmu
nganti sak matiku

aku sing wes janji seneng neng atimu lahir lan bathinku
aku seng wes janji ngancani uripmu nganti sak matiku

aku sing wes janji seneng neng atimu
lahir lan bathinku
aku seng wes janji ngancani sliramu
nganti sak matiku
nganti sak matiku

Baca Juga : Lirik Lagu Nganti Kuru - Didi Kempot