Lirik Lagu Bella Agustin - Mandaneo


Lirik Lagu Bella Agustin - Mandaneo

Lirik Mandaneo - Bella Agustin


Title : Mandaneo
Artist : Bella Agustin
Songwriter : Hidayati / Miswan Samudra
Label : Nusantara Channel

Mandaneo Lyrics


nong endi maning
papan panggone
nong sopo maning
biso tah kirane
arep sun sambati
arep sun uweni ngerti
paran hang nggawe
tatu ati nisun

gusti mandaneo
isun biso mbaleni dino
kepingin ngerasakaken
welas hang suci dudu hang gedigi

gusti mandaneo
biso takon pungkase lakon
mestine sing sampek
di larani kari gedigi

---INTRO---

dung biso takon
nong hang nggawe rogo
opo tah iki
wes takdire buru baen
nemu senenge
saikine nelongso kari gedigi

gusti mandaneo
isun biso mbaleni dino
kepingin ngerasakaken
welas hang suci dudu hang gedigi

gusti mandaneo
biso takon pungkase lakon
mestine sing sampek
di larani kari gedigi

mestine sing sampek
di larani kari gedigi

Baca Juga : Lirik Lagu Alvi Ananta - Riko Ojo Mokso




-->