Lirik Lagu Aftershine Ft Damara De - Aku Ikhlas


Lirik Lagu Aftershine Ft Damara De - Aku Ikhlas

Lirik Aku Ikhlas - Aftershine & Damara De


Title : Aku Ikhlas
Artist : Aftershine Feat Damara De
Songwriter : Andika Permana Putra Aftershine
Album : Single ke 5

Aku Ikhlas Lyrics


aku nglakoni kabeh iki
ikhlas seko ning ati
nggo sliramu

duh kang mas sepurane aku
nggawe loro atimu
aku ora menghargai
kowe sing gemati

yo wes rapopo ra sah di getuni
cukup aku ngerti perjuanganku
dadi esemmu
ning uripmu

sak jembare segoro
aku ikhlas yen akhire
kudu nompo loro iki

tulung ojo kowe ninggalke aku
aku pengen ning sandingmu

---INTRO---

yowes rapopo rasah digetuni
cukup aku ngerti perjuangankul
dadi esemmu
ning uripmu

sak jembare segoro
aku ikhlas yen akhire
kudu nompo loro iki

tulung ojo kowe ninggalke aku
aku pengen ning sandingmu

pancen iki dalane
aku ra iso nompo
aku wis iso nerimo
tapi aku sing ora lilo

pengenmu kepiye
pengenku nyanding kowe
wes lalekke aku
tak cobo nompo anane

mungkin wis takdire
kudu di kuatke
nompo kenyataane
aku ro kowe pancen dudu jodone

Baca Juga : Lirik Lagu Tekan Semene - Aftershine




-->