Lirik Lagu Panase Ati - Anggun Pramudita


Lirik Lagu Panase Ati - Anggun Pramudita

Lirik Anggun Pramudita - Panase Ati


Title : Panase Ati
Artist : Anggun Pramudita
Songwriter : Koming
Label : SKI Records

Panase Ati Lyrics


rasane ati koyo di remet remet
nyawang riko nggandeng wong wadon liyo
panase ati koyo di siram geni
abang mbranang panase ati iki

bengen riko ngomong seneng
sing arep nyulayani
tapi nyatane riko saiki
gawe larane ati

janji riko nong awak isun
susah seneng di songgo bareng
masiyo isun sing sugih donyo
riko tabah nerimo

---INTRO---

rasane ati koyo di remet remet
nyawang riko nggandeng wong wadon liyo
panase ati koyo di siram geni
abang mbranang panase ati iki

bengen riko ngomong seneng
sing arep nyulayani
tapi nyatane riko saiki
gawe larane ati

janji riko nong awak isun
susah seneng di songgo bareng
masiyo isun sing sugih donyo
riko tabah nerimo

janji riko nong awak isun
susah seneng di songgo bareng
masiyo isun sing sugih donyo
riko tabah nerimo

Baca Juga : Lirik Lagu Nyonggo Kangen - Anggun Pramudita