Lirik Lagu Menyan - Syahiba Saufa


Lirik Lagu Menyan - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Menyan


Title : Menyan
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : MH Sunun
Label : DF PRO

Menyan Lyrics


duh kakang isun edan nong riko
apuwo riko isun sepuro
akhire nggawe gelo
apuwo riko isun terimo
padahal gawe loro

kedanen isun nong awak riko
melek merem sing biso turu
curigo isun sing biasa biasane
angger dino eling nong riko..

dungo paran kakang hang riko kirim
menyan paran kakang hang riko gawe

dungo paran kakang hang riko kirim
menyan paran kakang hang riko gawe
rasane awak kok gelebegan
kudu ketemu riko

kedanen isun nong awak riko
melek merem sing biso turu
curigo isun sing biasa biasane
angger dino eling nong riko

dungo paran kakang hang riko kirim
menyan paran kakang hang riko gawe

dungo paran kakang hang riko kirim
menyan paran kakang hang riko gawe

rasane awak kok gelebegan
kudu ketemu riko
rasane awak kok gelebegan
kudu ketemu riko

Baca Juga : Lirik Lagu Haning - Syahiba Saufa