Lirik Lagu Nembung Katresnan - Happy Asmara


Lirik Lagu Nembung Katresnan - Happy Asmara

Lirik Happy Asmara - Nembung Katresnan


Title : Nembung Katresnan
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Antok Ilham Wijaya
Label : DSA Record

Nembung Katresnan Lyrics


nompo tresnamu nyanding sliramu
gawe ayem tentrem ning atiku
krungu ucapmu nembung katresnan
nambahi yakinku tenanan

mergo sakdurunge aku
wes nyimpen roso ning sliramu

nompo tresnamu nyanding sliramu
gawe ayem tentrem ning atiku
krungu ucapmu nembung katresnan
nambahi yakinku tenanan

mergo sakdurunge aku
wes nyimpen roso ning sliramu

sing tak jaluk ojo nganti sudo
roso tresnomu
senajan mbesok wis malih putih rambutku

sing tak jaluk ojo nganti sudo
roso sayangmu
senajan mbesok wis malih luntur
pasuryanku

nompo tresnamu nyanding sliramu
gawe ayem tentrem ning atiku
krungu ucapmu nembung katresnan
nambahi yakinku tenanan

mergo sakdurunge aku
wes nyimpen roso ning sliramu

sing tak jaluk ojo nganti sudo
roso tresnomu
senajan mbesok wis malih putih rambutku

sing tak jaluk ojo nganti sudo
roso sayangmu
senajan mbesok wis malih luntur
pasuryanku
senajan mbesok wis malih luntur
pasuryanku

Baca Juga : Lirik Lagu Tatu - Happy Asmara