Lirik Lagu Tatu - Happy Asmara


Lirik Lagu Tatu - Happy Asmara

Lirik Happy Asmara - Tatu


Title : Tatu
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Didi kempot
Label : DSA Record

Tatu Lyrics


senajan kowe ngilang
ra biso tak sawang
nanging neng ati tansah kelingan
manise janji janjimu kuwi
nglarani ati

senajan aku loro
ning isih kuat nyonggo
tatu sing ono ndodo
perih rasane yen eling kowe
angel tambane

opo aku salah
yen aku crito opo anane
wong sing neng sandingmu
ben melu krungu piye tenane

opo aku salah
yen aku kondo opo anane
ceritane tresno naliko biyen
aku lan kowe

senajan aku loro
ning isih kuat nyonggo
tatu sing ono ndodo
perih rasane yen eling kowe
angel tambane

opo aku salah
yen aku crito opo anane
wong sing neng sandingmu
ben melu krungu piye tenane

opo aku salah
yen aku kondo opo anane
ceritane tresno naliko biyen
aku lan kowe

wong sing neng sandingmu
ben melu krungu
sing tak rasakke

Baca Juga : Lirik Lagu Wong Sepele - Happy Asmara




-->