Lirik Lagu Kawin Karo Bayi - Dian Anic


Lirik Lagu Kawin Karo Bayi - Dian Anic

Lirik Dian Anic - Kawin Karo Bayi


Title : Kawin Karo Bayi
Artist : Dian Anic
Songwriter : Zale. RM
Album : Anica Nada

Kawin Karo Bayi Lyrics


tujuane menng arep
aja ndeleng meng guri
yen bener ana karep
aja ngungkit sing wis terjadi

demenane ping pira
mantane ana pira
lamon luruh sing suci
los mana kawine karo bayi

reff

memang kula sering demenan
nanging ora sampe mengkononan
lamon kakang ragu ning kesucian
buktiaken lamon wis kawinan

keceluk wadon nakal
nanging kula masih due akal

Baca Juga : Lirik Lagu Tetep Nyayangi - Dian Anic