Lirik Lagu Ninggalne Kowe - Galuh Lanovems


Lirik Lagu Ninggalne Kowe - Galuh Lanovems

Lirik Galuh Lanovems - Ninggalne Kowe


Title : Ninggalne Kowe
Artist : Galuh Lanovems
Songwriter : Galuh Lanovems
Album : Single
Label : DN Pro

Ninggalne Kowe Lyrics


gedene roso rindu iki
nggrantes neng njero ati
kangenku setengah mati
aku pingin bali
nemoni kowe sing tak tresnani

sampek kapan aku koyo ngene
kudu adoh karo kowe
aku nangis saben bengi
mung ketemu ono ngimpi
aku pingin bali

sakjane aku ora tego
ninggalke kowe lungo
sing tak jaluk kowe lilo
kowe kudu trimo
kahanan sing kudu mbok tompo

sayang kuatne atimu
aku ra ngeliyo
jembarno sabarmu gede roso percoyo
aku tak pergi dari sisimu
akan selalu bersamamu

lungaku ra selawase aku bakal bali
bali mbayar janji
sing kudu tak tepati
amung dongaku marang gusti
iso jodo sampek tekan mati

---INTRO---

sakjane aku ora tego
ninggalke kowe lungo
sing tak jaluk kowe lilo
kowe kudu trimo kahanan sing kudu mbok tompo

sayang kuatne atimu aku ra ngeliyo
jembarno sabarmu gede roso percoyo
aku tak pergi dari sisimu
akan selalu bersamamu

lungaku ra selawase aku bakal bali
bali mbayar janji sing kudu tak tepati
amung dongaku marang gusti
iso jodo sampek tekan mati

lungaku ra selawase aku bakal bali
bali mbayar janji sing kudu tak tepati
amung dongaku marang gusti
iso jodo sampek tekan mati

Baca Juga : Lirik Lagu Lina Erlina - Sworo Ati