Lirik Lagu Nyonggo Kangen - Anggun Pramudita


Lirik Lagu Nyonggo Kangen - Anggun Pramudita

Lirik Anggun Pramudita - Nyonggo Kangen


Title : Nyonggo Kangen
Artist : Anggun Pramudita
Songwriter : MH Sunun
Label : DF PRO

Nyonggo Kangen Lyrics


mulo isun titip salam
kerono isun kangen
nong udan angin awak ngomong
tolong sampekeno

kapan menyang kapan teko
riko hang sun pujo
langit lan bumi hang dadi saksi
riko sun welasi

udan udan angin angin
kelendi ceritane
kepingin rungu kepingin rungu
kabar ring kono

isun demen awak kangen
nong guyon riko
kelendi tingkahe kelendi omonge
gancango teko

isun sing kuat nyonggo kangen iki
rino lan bengi
isun sing kuat nyonggo kangen iki
raino lan bengi

mulo isun titip salam
krono isun kangen
nong udan angin awak ngomong
tolong sampekno

---INTRO---

udan udan angin angin
kelendi ceritane
kepingin rungu kepingin rungu
kabar ring kono

isun demen awak kangen nong guyon riko
klendi omonge klendi tingkahe gancango teko
isun sing kuat nyonggo kangen iki rino lan bengi
isun sing kuat nyonggo kangen iki rino lan bengi

udan udan angin angin
kelendi ceritane
kepingin rungu kepingin rungu
kabar ring kono

isun demen awak kangen nong guyon riko
klendi omonge klendi tingkahe gancango teko
isun sing kuat nyonggo kangen iki rino lan bengi
isun sing kuat nyonggo kangen iki rino lan bengi

Baca Juga : Lirik Lagu Tamu Undangan - Anggun Pramudita