Lirik Lagu Tamu Undangan - Anggun Pramudita


Lirik Lagu Tamu Undangan - Anggun Pramudita

Lirik Anggun Pramudita - Tamu Undangan


Title : Tamu Undangan
Artist : Anggun Pramudita
Songwriter : Prima HP
Label : Prima Record

Tamu Undangan Lyrics


gelepong kanji
gampange dong janji
sucine welas iki
riko pungkiri

ulape dunyo
nguwah atin riko
ulihe bangun welas
kabeh sio sio

udan sedino
panas setahun
mung mergo dunyo
riko ninggal isun

wis telung taun demenan
susah seneng keloronan
kari kari mung dadi tamu undangan

loro rasane loro
koyo mageh sing percoyo
demenan isun di rebut wong liyo

isun mung biso ndungo
mugo baen riko langgengo
nyawang riko seneng
ati nisun lego

---INTRO---

gelepong kanji gampange dong janji
sucine welas iki riko pungkiri
ulape dunyo nguwah atin riko
ulihe bangun welas kabeh sio sio

udan sedino panas setahun
mung mergo dunyo riko ninggal isun

wis telung taun demenan
susah seneng keloronan
kari kari mung dadi tamu undangan

loro rasane loro
koyo mageh sing percoyo
demenan isun di rebut wong liyo

wis telung taun demenan
susah seneng keloronan
kari kari mung dadi tamu undangan

loro rasane loro
koyo mageh sing percoyo
demenan isun di rebut wong liyo

isun mung biso ndungo
mugo baen riko langgengo
nyawang riko seneng ati nisun lego
nyawang riko seneng ati nisun lego

Baca Juga : Lirik Lagu Maruh Ati - Anggun Pramudita