Lirik Lagu Treteg Kelutan Papar - Nella Kharisma


Lirik Lagu Treteg Kelutan Papar - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Treteg Kelutan Papar


Title : Treteg Kelutan Papar
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Heru Kumala
Label : Milady Record

Treteg Kelutan Papar Lyrics


aku tansah ngugemi
opo sing dadi uni
senajan semene suwene
aku ngenteni pungkasane janji

saben kowe tak takoni
jawabmu ora ngerti
njur kepiye tresno iki
opo mung cukup janji janji

bebasane aku lungo
ora ono bakale sing tak tuju
aku koyo ngenteni
tukule jamur ing mongso ketigo

yen mung ngene kahanane
opo maneh sing kudu tak enteni
ora ono pungkasane
koyo treteg kelutan papar kae

---INTRO---

saben kowe tak takoni
jawabmu ora ngerti
njur kepiye tresno iki
opo mung cukup janji janji

bebasane aku lungo
ora ono bakale sing tak tuju
aku koyo ngenteni
tukule jamur ing mongso ketigo

yen mung ngene kahanane
opo maneh sing kudu tak enteni
ora ono pungkasane
koyo treteg kelutan papar kae

yen mung ngene kahanane
opo maneh sing kudu tak enteni
ora ono pungkasane
koyo treteg kelutan papar kae

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Kini Kusadari