Lirik Lagu Tatu - Eny Sagita


Lirik Lagu Tatu - Eny Sagita

Lirik Eny Sagita - Tatu


Title : Tatu
Artist : Eny Sagita
Songwriter : Didi Kempot
Album : Single

Tatu Lyrics


senajan kowe ngilang
ra biso tak sawang
nanging neng ati tansah kelingan
manise janji janjimu kuwi
nglarani ati

senajan aku loro
ning isih kuat nyonggo
tatu sing ono ndodo
perih rasane yen eling kowe
angel tambane

opo aku salah
yen aku crito opo anane
wong sing neng sandingmu
ben melu krungu piye tenane

opo aku salah
yen aku kondo opo anane
ceritane tresno naliko biyen
aku lan kowe

senajan aku loro
ning isih kuat nyonggo
tatu sing ono ndodo
perih rasane yen eling kowe
angel tambane

opo aku salah
yen aku crito opo anane
wong sing neng sandingmu
ben melu krungu piye tenane

opo aku salah
yen aku kondo opo anane
ceritane tresno naliko biyen
aku lan kowe

wong sing neng sandingmu
ben melu krungu
sing tak rasakke

Baca Juga : Lirik Lagu Tembang Dolanan - Eny Sagita