Lirik Lagu Tak Lalekno Kowe - Syahiba


Lirik Lagu Tak Lalekno Kowe - Syahiba

Lirik Syahiba Saufa - Tak Lalekno Kowe


Title : Tak Lalekno Kowe
Artist : Syahiba
Songwriter : Yunawan Whelly Prasetyo
Label : Musik Proaktif

Tak Lalekno Kowe Lyrics


salam balik kanggo kowe
sing ono ning ati
piye kabarmu sak iki
opo isih kelingan kowe ngelarani
kadung jeru diriku mencintai

dirimu sepenuh hati sepenuh cinta
tapi mengapa kau pergi
raiso nompo anane nompo kahananku
sing ora sebanding karo kowe

lilio tak lilakne yen pancen iki dalane
kudu pepisahan karo kowe
lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
mergo sak iki aku wis oleh ganti

salam balik kanggo kowe
sing ono ning ati
piye kabarmu sak iki
opo isih kelingan kowe ngelarani
kadung jeru diriku mencintai

dirimu sepenuh hati sepenuh cinta
tapi mengapa kau pergi
raiso nompo anane nompo kahananku
sing ora sebanding karo kowe

lilio tak lilakne yen pancen iki dalane
kudu pepisahan karo kowe
lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
mergo sak iki aku wis oleh ganti

Baca Juga : Lirik Lagu Angen Angen - Syahiba Saufa