Lirik Lagu Angen Angen - Syahiba Saufa


Lirik Lagu Angen Angen - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Angen Angen


Title : Angen Angen
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Candra Banyu
Label : Samudra Record

Angen Angen Lyrics


hang isun angen mung rupane
hang isun angen mandaneo ono ring kene
hang isun angen mung tekane
hang isun angen ono dalan ketemune

keloronan bebarengan
sun lan riko sesandingan

sun arep arepaken
tekan riko raino lan bengi
koyo panas ngrandu udan
mesti hang biso ngademi

sun impekno kauripan
hang agung indah nggowo senenge
sun lan riko lungguh kuade
gandane kembang hang dadi saksine

INTRO

kepingin ati nyawang riko
kepingin ati selawase dampingono
kepingin ati yo rosone
kepingin ati bareng riko selawase

keloronan bebarengan
sun lan riko sesandingan

sun arep arepaken
tekan riko raino lan bengi
koyo panas ngrandu udan
mesti hang biso ngademi

sun impekno kauripan
hang agung indah nggowo senenge
sun lan riko lungguh kuade
gandane kembang hang dadi saksine

sun arep arepaken
tekan riko raino lan bengi
koyo panas ngrandu udan
mesti hang biso ngademi

sun impekno kauripan
hang agung indah nggowo senenge
sun lan riko lungguh kuade
gandane kembang hang dadi saksine

Baca Juga : Lirik Lagu Cemburu Nisun - Syahiba Saufa