Lirik Lagu Pingin Sayang - Era Syaqira


Lirik Lagu Pingin Sayang - Era Syaqira

Lirik Era Syaqira - Pingin Sayang


Title : Pingin Sayang
Artist : Era Syaqira
Songwriter : Gendru Nugraha
Label : Khatulistiwa Record

Pingin Sayang Lyrics


sak tenane bingung yen lagi kasmaran
mung tansah kelingan sliramu dadi pikiran
isuk awan bengi mung kebedo ati
pengenku ming siji koe tak impi impi

kudu kepiye aku lek nyatakke
aku ming wani nyawang seko kene
mergo kahanan uripku seng bedo
karo koe seng luweh ndue bondo

pengen ngomong sayang
aku dudu sopo sopomu
aku ming pemuja rahasiamu
pengen ngomong tresno
aku wedi ming gawe loro
sayangmu nggo wong liyo

Baca Juga : Lirik Lagu Wafiq Azizah - Jomblo Bebas