Lirik Lagu Kowe Sing Gawe Kisah - Nella Kharisma


Lirik Lagu Kowe Sing Gawe Kisah - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah


Title : Kowe Sing Gawe Kisah
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Nella Kharisma
Label : D'va Pro

Kowe Sing Gawe Kisah Lyrics


Dudu arek e seng salah
Nangeng kowe seng wes gawe kisah
Rasah nyalahne wong liyo
Yen sejatine kowe dewe seng suloyo

Rasah ngeyel ngaku bener
Yen saktenane kowe seng minger
Meneng meneng ketok anteng
Tibak e nang mburiku kowe tegel ngantem

Wes tak belani perih ngenteni kowe
Weteng liyer kroso luwe ora tak rasakne
Mung kepengen saat kau datang
Kusambut peluk sayang

Racocok ro angen angen yang ku idamkan
Sikel nganti gringgingen kamu tak datang
Yen pancene kowe gawe kisah
Aku tak seng ngalah

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Janda Gara Gara Janda