Lirik Lagu Blitar - Nella Kharisma

Lirik Lagu Blitar - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Blitar


Title : Blitar
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Andjarany
Album : Duta Nirwana Music Vol. 10
Label : Milady Record

Blitar Lyrics


blitar kutho cilik sing kawentar
edi peni gunung kelud sing ngayomi
blitar jaman jepang nate gempar
peta brontak sing dipimpin supriyadi

blitar nyimpen awune sang noto
mojopait ning candi penataran
blitar nyimpen layone bung karno
proklamator lan presiden kang kapisan

ono crito jare patih gajah modo
ingkang bisa nyawijikne nuswantoro
lan ugo bung karno sing kondang kaloko
ning tlatah blitar lahir cilik mulo

ora mokal blitar dadi kembang lambe
ora mokal akeh sing podo nyatakne
yen to geni ngurupake semangate
yen to banyu nukulake patriote

---INTRO---

blitar kutho cilik sing kawentar
edi peni gunung kelud sing ngayomi
blitar jaman jepang nate gempar
peta brontak sing dipimpin supriyadi

blitar nyimpen awune sang noto
mojopait ning candi penataran
blitar nyimpen layone bung karno
proklamator lan presiden kang kapisan

ono crito jare patih gajah modo
ingkang bisa nyawijikne nuswantoro
lan ugo bung karno sing kondang kaloko
ning tlatah blitar lahir cilik mulo

ora mokal blitar dadi kembang lambe
ora mokal akeh sing podo nyatakne
yen to geni ngurupake semangate
yen to banyu nukulake patriote

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah