Lirik Lagu Gedhang Kluthuk - Dhe Baz


Lirik Lagu Gedhang Kluthuk - Dhe Baz

Lirik Dhe Baz - Gedhang Kluthuk


Title : Gedhang Kluthuk
Artist : Dhe Baz
Songwriter : DHE BAZ
Album : Single

Gedhang Kluthuk Lyrics


gedhang klutuk
ora kowe ora mathuk

Baca Juga : Lirik Lagu Dhe Baz - Dudu Jodoku