Lirik Lagu Separuh Atiku - Ilux ID

Lirik Lagu Separuh Atiku - Ilux ID

Lirik Ilux - Separuh Atiku


Title : Separuh Atiku
Artist : Ilux
Songwriter : Noor Huda
Distribution : Ilux ID

Separuh Atiku Lyrics


wes tak tutup lawang atiku
di nggo liane
wes tak kekne di nggo kowe

nanging kowe ora ngerti
tulus tresno ati iki
tegone kowe blenjani

nangis ati iki nangis kelingan
kowe seng paling tak sayang

separuh atiku wes tak kekne di nggo kowe
separuh atimu nggo liane
separuh atiku wes tak tulisi jenengmu
separuh atimu raono aku

INTRO

wes tak tutup lawang atiku
di nggo liane
wes tak kekne di nggo kowe

nanging kowe ora ngerti
tulus tresno ati iki
tegone kowe blenjani

nangis ati iki nangis kelingan
kowe seng paling tak sayang

separuh atiku wes tak kekne di nggo kowe
separuh atimu nggo liane
separuh atiku wes tak tulisi jenengmu
separuh atimu raono aku

separuh atiku wes tak kekne di nggo kowe
separuh atimu nggo liane
separuh atiku wes tak tulisi jenengmu
separuh atimu raono aku

Baca Juga : Lirik Lagu Vita Alvia Feat Ilux - Sing Yakin