Lirik Lagu Sing Ono Liyo - James Ap Ft. Syahiba Saufa

Lirik Lagu Sing Ono Liyo - James Ap Ft. Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Sing Ono Liyo


Title : Sing Ono Liyo
Artist : Syahiba Saufa & James AP
Songwriter : James AP
Label : Samudra Record

Sing Ono Liyo Lyrics


sun simpen aran riko
ring njero ati
endahe roso nyang riko
sing mari mari

kepingin seru nduweni ono welase
kreteke ati dadi siji sampek tekane pati

isun ugo sing nyongko biso ambi riko
sing mungkin isun ngeliyo
sun dungo marang gusti
wes cukup ngloro ati
wes mari isun wes mari

sing ono liyo sing ono liyo sing ono liyo
sing ono liyo sing ono liyo sing ono liyo

kepingin seru duweni ono welase
krenteke ati dadi siji sampek tekane pati

isun ugo sing nyongko biso ambi riko
sing mungkin isun ngeliyo
sun dungo marang gusti
wes cukup ngloro ati
wes mari isun wes mari

isun ugo sing nyongko biso ambi riko
sing mungkin isun ngeliyo
sun dungo marang gusti
wes cukup ngloro ati
wes mari isun wes mari

sing ono liyo sing ono liyo sing ono liyo
sing ono liyo sing ono liyo sing ono liyo

Baca Juga : Lirik Lagu Curigo - Syahiba Saufa