Lirik Lagu Curigo - Syahiba Saufa Ft. James AP


Lirik Lagu Curigo - Syahiba Saufa Ft. James AP

Lirik Syahiba Saufa - Curigo


Title : Curigo
Artist : Syahiba Saufa & James AP
Songwriter : Miswan Samudra
Label : Samudra Record

Curigo Lyrics


sun akoni riko mageh welas
tapi ati mageh seng pasrah
moto iki dung seng nyawang riko
pikiran isun ngumboro

mikiraken riko
nong endi ambi sopo
saiki
mageh eleng tah nong welas iki

ojo curigo
isun nyanding wong liyo
mulo hang nyoto
welas sun mung kanggo riko

latune geni
seng kiro ngobong ati
panase serngenge
tondo keseron welase

---INTRO---

sun akoni riko mageh welas
tapi ati mageh seng pasrah
moto iki dung seng nyawang riko
pikiran isun ngumboro

mikiraken riko
nong endi ambi sopo
saiki
mageh eleng tah nong welas iki

ojo curigo isun nyanding wong liyo
mulo hang nyoto welas sun mung kanggo riko
latune geni seng kiro ngobong ati
panase serngenge tondo keseron welase

ojo curigo isun nyanding wong liyo
mulo hang nyoto welas sun mung kanggo riko
latune geni seng kiro ngobong ati
panase serngenge tondo keseron welase

Baca Juga : Lirik Lagu Selire Welas - Syahiba Saufa