Lirik Lagu Sepine Wengi - Intan Chacha

Lirik Lagu Sepine Wengi - Intan Chacha

Lirik Intan Chacha - Sepine Wengi


Title : Sepine Wengi
Artist : Intan Chacha
Songwriter : Marsono (Boleng) / Bangkit
Label : Milady Record

Sepine Wengi Lyrics


cobo sawangan
langit wengi iki
kemerlip lintang nambahi
kangene ati

opo ra kelingan
naliko pacaran
kowe nate janji
ra bakal mbok blenjani

nanging saiki
kowe ono ngendi
tekomu tanpo semayan
lungomu tanpo pamitan

neng kene aku ngenteni
sliramu karo dedungo
mugo awakmu neng kono
biso bahagio

aku ra bakal dolanan
seng jenenge tresno iki
yen ujungne bakalan aku
nandang loro ati

loro ati
mbok blenjani
loro ati

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Chacha - Dadi TKI