Lirik Lagu Dudu Mergane - Anggun Pramudita

Lirik Anggun Pramudita - Dudu Mergane

Title : Dudu Mergane
Artist : Anggun Pramudita
Songwriter : Echo Dapoer / Angga Samudra
Label : Dapoer Studio

Lyrics Dudu Mergane

umpomo biso sun baleni
dino dino sun lan riko
nyawis sing keneng di getuni
mergo welas riko wes seng ono

sun hang bengen tau natoni
janji hang wes riko percoyo
sun yakin biso sun tambani
mergo riko wes ono hang liyo

dudu mergane
isun hang gampang ngeliyo
tapi riko dewek hang
nggarai sun ninggalno riko

kesuwen riko
sing gancang njaluk sepuro
ati kadung bolong
saiki wes di tambal uwong

INTRO

umpomo biso sun baleni
dino dino sun lan riko
nyawis sing keneng di getuni
mergo welas riko wes seng ono

sun hang bengen tau natoni
janji hang wes riko percoyo
sun yakin biso sun tambani
mergo riko wes ono hang liyo

dudu mergane
isun hang gampang ngeliyo
tapi riko dewek hang
nggarai sun ninggalno riko

kesuwen riko
sing gancang njaluk sepuro
ati kadung bolong
saiki wes di tambal uwong

dudu mergane
isun hang gampang ngeliyo
tapi riko dewek hang
nggarai sun ninggalno riko

kesuwen riko
sing gancang njaluk sepuro
ati kadung bolong
saiki wes di tambal uwong
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.