Lirik Lagu Sayang Njerone Welas - Prima HP


Lirik Lagu Sayang Njerone Welas - Prima HP

Lirik Prima HP - Sayang Njerone Welas


Title : Sayang Njerone Welas
Artist : Prima HP
Songwriter : Teddy UT
Label : Prima Record

Sayang Njerone Welas Lyrics


sayang neng njerone welas iki
seng kiro biso di ilangi
masio sak iki kesigar dunyo
sing kiro susut welas nong riko

wes sun pager njerone ati
roso welas hang suci iki

masio kudu sun ketem geni
sun lakoni iklas setuluse ati

seru sayang isun nong riko
sing kiro kebusek nong dodo
masio getih banyune moto
seng kiro pisah ambi riko

selawase mung riko kembang
hang isun eman hang isun kudang
sun lilakno kelangan nyowo
kanggo mageri welas isun nong riko

wes sun pager njerone ati
roso welas hang suci iki
masio kudu sun ketem geni
sun lakoni iklas setuluse ati

seru sayamg isun nong riko
seng kiro kebusek nong dodo
masio getih banyune moto
seng kiro pisah ambi riko

seru sayamg isun nong riko
seng kiro kebusek nong dodo
masio getih banyune moto
seng kiro pisah ambi riko

selawase mung riko kembang
hang isun eman hang isun kudang
sun lilakno kelangan nyowo
kanggo mageri welas isun nong riko
kanggo mageri welas isun nong riko

Baca Juga : Lirik Lagu Wafiq Azizah - Loro Pikir