Lirik Lagu Dudu Jodoku - Dhe Baz


Lirik Lagu Dudu Jodoku - Dhe Baz

Lirik Dhe Baz - Dudu Jodoku


Title : Dudu Jodoku
Artist : Dhe Baz
Songwriter : Dhe Baz
Label : Fajar Pro

Dudu Jodoku Lyrics


di nggo kowe mergo kowe
demi kowe kabeh tak lakoni
yo mung siji dadi panyuwunku
supoyo biso nyanding sliramu

kowe ra ngerti kowe ra perduli
gedene roso tresnoku iki
jebule kowe mung sandiworo
wes kebacut soro aku mbok tinggalno

nangisku keloro loro
aku iki manungso
nduwe roso iso ngrasakne loro

sakjane neng ngendi atimu
gawe tatu neng atiku
kurang opo to aku

nyatane iki wes dalane
tak trimo tak ihklasno
jodoku pancen dudu sliramu

---INTRO---

kowe ra ngerti kowe ra perduli
gedene roso tresnoku iki
jebule kowe mung sandiworo
wes kebacut soro aku mbok tinggalno

nangisku keloro loro
aku iki manungso
nduwe roso iso ngrasakne loro

sakjane neng ngendi atimu
nggawe tatu ning atiku
kurang opo to aku

nyatane iki wes dalane
tak trimo tak ihklasno
jodoku pancen dudu sliramu

hoo .. oo ..

sakjane neng ngendi neng ngendi atimu
nggawe tatu ning atiku
kurang opo to aku

nyatane iki wes dalane
tak trimo tak ihklasno
jodoku pancen dudu sliramu
jodoku pancen dudu sliramu

Baca Juga : Lirik Lagu Dhe Baz feat. Levy Berlia - Tak Sanding Sliramu