Lirik Lagu Nelongso Atiku - Vita Alvia

Lirik Lagu Nelongso Atiku - Vita Alvia

Lirik Vita Alvia - Nelongso Atiku


Title : Nelongso Atiku
Artist : Vita Alvia
Songwriter : Ilux
Label : Aneka Safari Records

Nelongso Atiku Lyrics


ra iling janjine bien
kowe ninggal aku ora mikir mikir
tanpo masalah sing ono kowe moro ngadoh
gawe ati iki cidro

mili deres banyu moto
ngiringi langkahku ngiklasno awakmu
mungkin iki wes garise
aku kudu pisah tanpo aku ngeroso salah

nelongso atiku nangis ning batinku
kowe ninggal aku tanpo sebab moro lungo
yen wes ora sayang mending kowe ngomong
ojo moro moro ngilang

mili deres banyu moto
ngiringi langkahku ngiklasno awakmu
mungkin iki wes garise
aku kudu pisah tanpo aku ngeroso salah

nelongso atiku nangis ning batinku
kowe ninggal aku tanpo sebab moro lungo
yen wes ora sayang mending kowe ngomong
ojo moro moro ngilang

nelongso atiku nangis ning batinku
kowe ninggal aku tanpo sebab moro lungo
yen wes ora sayang mending kowe ngomong
ojo moro moro ngilang

yen wes ora sayang mending kowe ngomong
ojo moro moro ngilang

Baca Juga : Lirik Lagu Vita Alvia - Demi Kowe